INZICHT  DISCIPLINES

Het onderdeel Pistoolschieten kent 15 disciplines en elke discipline kent zijn eigen regeltjes, zo worden de disciplines Luchtpistool en Klein Kaliber Pistool op een 10 meter schietbaan verschoten en de disciplines Sportpistool Licht/Zwaar, Meesterkaart Licht/Zwaar, Standaard Pistool en Olympisch Snelvuur Pistool op een 25 meter schietbaan. De ene discipline wordt verschoten op vaste schijven en de andere weer op klapschijven. Om de schoten te bekijken is een baankijker alleen toegestaan bij de 25 mtr. en 50 mtr. onderdelen, deze baankijker mag nooit op het wapen gemonteerd zijn. Om uw een inzicht te geven hoe e.e.a. in zijn werk gaat kunt u een van de onderstaande disciplines aanklikken, zodat u een keuze kunt maken welke discipline het beste bij u past.

Misschien komen wij u dan binnenkort tegen op een wedstrijd buiten uw vereniging.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

►Action Shooting