LANDELIJKE PISTOOLCOMPETITIE

Deelname aan één onderdeel:       10,00 euro

Deelname aan twee onderdelen:    12,00 euro

Deelname aan drie onderdelen:      14,00 euro

De Landelijke Postcompetitie Pistool wordt verschoten onder verantwoordelijkheid van de Landelijke Technische Commissie Pistool en is opgestart in 1985.

Het aantal deelnemers was in 1985: 75 schutters van 11 verenigingen, in 2004 waren dat 276 schutters van 38 verenigingen.

Het topjaar was 1995 n.l. 303 schutters van 46 verenigingen.

In 2016 – 2017 hebben we wederom het aantal van 303 schutters gehaald, deze keer uit 36 verenigingen.

De competitie wordt op eigen schietbanen verschoten in 5 rondes. De competitie wordt afgesloten met een finale waarvoor de 5(vijf) hoogst geplaatste schutters per klasse en discipline worden uitgenodigd.

Hieronder treft u aan een aantal items die voor u van belang kunnen zijn:

Naar aanleiding van de Corona crisis is er besloten, in overleg met de LTC-Pistool, om de PostCompetitie af te sluiten na ronde 3.
Dat wil dus zeggen dat we bij deze een eindstand hebben.

Op dit moment is het nog niet duidelijk of we een finale kunnen gaan schieten, dat blijft een beetje koffiedik kijken.
Mocht er wel een finale komen, zal deze anders dan de laatste 2 jaar zijn namelijk, we gaan dan alleen de bovenste 5 schutters uitnodigen.
Dan kunnen we de druk op de banen, en de vermoedelijke dan nog geldende 1,5 m. waarborgen door minder mensen gelijktijdig op de baan te zetten.
Z.s.m. volgt de eindstand van dit seizoen!

Nog een oproep:
Zoals ik reeds eerder heb aangegeven, is dit mijn laatste jaar als wedstrijdleider van deze competitie.
We zijn nog steeds opzoek naar een opvolger!!
Wie voelt zich geroepen om mij op te volgen??

Aanmelding graag naar Marco Berends:

Tel. 06-20032752 of E-mail: postcompetitie@ltcpistool.nl

►► Reglement en Inschrijfformulieren